Težave po zdravljenju

Oboleli kakor tudi njihove družine in prijatelji potrebujejo čas, da razumejo potek bolezni ter načne zdravljenja.Ta forum omogoča prav to - pogovor.

Moderator: Zizou

Težave po zdravljenju

OdgovorNapisal/-a Zizou » 11 jul 2008, 05:33

Svojega poteka zdravljenja ne bom ponovno opisoval, saj sem o tem napisal že vse pod temo potek zdravljenja.
Imam neko težavo, katera me muči že lep čas in sicer se mi v sapniku nabira smrdljiva sluz, katere nikakor ne morem popolnoma izkašljati. Ta sluz povzroča grozen zadah kljub redni higieni ter uporabi raznih pripravkov. Moja zdravnica mi je predpisala antibiotik, kateri pa ni nič pomagal.
Ali je mogoče, da bi mi kemoterapija razžrla sapnik in se mi je sedaj tisto mesto zagnojilo, saj sem med samo kemoterapijo nekajkrat izkašljeval kri (sem mislil, da je iz pljuč)?
Ker imam kontrolo šele 28.08, bi že sedaj potreboval vaša mnenja in nasvete!
Pogumen je tisti, ki se po padcu pobere in vztraja do konca!
Zizou
Moderator

OdgovorNapisal/-a admin » 11 jul 2008, 15:47

Zdravo,

za kaj takega po pravici povedano še nisem slišal, da bi se sluz nabirala samo na določenem mestu, glede na to, da pa poznam tvoj potek zdravljenja in težave s pljuči bi predvideval, da je tvoje zdravljenje (bolezen torej) pustila posledice na organizmu v smislu izločanja sluzi v pljučih, sapniku.

Moje mnenjeje, da se bo to s časoma umirilo in izginilo, da pa ni kakega posega, ki bi to odpravilo. Telo bo pač potrebovalo nekaj časa da se očisti.
admin
Site Admin

OdgovorNapisal/-a Zizou » 18 jul 2008, 09:35

Hvala za odgovor, ker bom sedaj malce lažje spal!
Pogumen je tisti, ki se po padcu pobere in vztraja do konca!
Zizou
Moderator

Vrni se na Pogovori o bolezni

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost